• امروز : شنبه - ۲۸ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 19 July - 2025
3

تولید بیش از ۶ هزار تن گوشت مرغ در آوج

  • کد خبر : 6149
  • 05 خرداد 1404 - 12:00
تولید بیش از ۶ هزار تن گوشت مرغ در آوج
مدیر جهادکشاورزی شهرستان آوج از افزایش ۱۳ درصدی جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: بیش از ۶ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.

به گزارش پایگاه خبری عصر قزوین، محمد افتخاری مدیر جهادکشاورزی شهرستان آوج از افزایش ۱۳ درصدی جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: این میزان جوجه‌ریزی منجر به تولید بیش از ۶ هزار تن گوشت مرغ شده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۳، بالغ بر ۳ میلیون و ۳۶۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در ۴۰ واحد مرغداری این شهرستان انجام شده که در مقایسه با سال گذشته، ۱۳ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری نیز ۴۹۶ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحد‌های مرغداری آوج صورت گرفته است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان آوج با اشاره به نتایج این میزان جوجه‌ریزی اظهار داشت: با انجام این میزان جوجه‌ریزی، بیش از ۶ هزار و ۵۳ تن گوشت مرغ در شهرستان آوج تولید و روانه بازار مصرف شده است.

افتخاری تاکید کرد که جهادکشاورزی شهرستان آوج با حمایت از مرغداران و فراهم کردن شرایط مناسب، در راستای افزایش تولید و تأمین نیاز‌های داخلی گام برمی‌دارد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://asreqazvin.ir/?p=6149

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.